briobill program facturare online

Ciucas este berea romaneasca de la munte

Ciucas-bere-fabricata-in-Romania

Ciucas www.fabricatinRO.ro

Ciucaș este o bere românească ce promovează de peste 100 de ani valori precum: relaxarea, timpul petrecut cu prietenii, starea de bine și natura. Rețeta  se bucură de succes încă din 1892, aducând alături grupuri de prieteni și făcând din buna dispoziție un lucru comun. Cu fiecare pahar de bere băut te bucuri de viață alături de Cornel și Mitică, personajele atât de îndrăgite ale brandului.

Din 2005, anul în care Ciucaș a fost distribuită pentru prima oară la nivel național, brandul românesc s-a bucurat de o recunoaștere fabuloasă pe piață, participând la nenumărate evenimente precum: Oktoberfest 2009 (la care a fost partener principal) și Oktoberfest 2010,  unde brandul a accentuat distracțiile din 2009 și a continuat tradiția, oferind românilor un brand de bere de care să fie mândri.

De-a lungul anilor, Ciucaș a oferit românilor ocazia de a câștiga sute de premii, fiind alături de cei dragi la Trofeul de Table Ciucaș sau la o plimbare cu Mocănița. Campaniile promoționale ale brandului românesc de bere ne-au arătat că această bere este adevărata bere de la munte, promovând natura și ieșirile cu prietenii în natură, la picnic, la pescuit, la iarbă verde, la fotbal.

“Orice lucru bine făcut are o taină bine păstrată”. Pentru Ciucaș această taină a fost rețeta care îmbină ingrediente naturale și de o puritate unică, făcând berea după legile naturii și nu după cele ale comerțului. Marii maeștrii berari au creat astfel, de-a lungul timpului, o bere cu un gust echilibrat ce oferă o experiență unică românilor care o încearcă. Savurează Ciucaș cu prietenii tăi și fii alături de Cornel și Mitică în aventurile lor prin România. Hai în Poiană și spune-ți și tu povestea ta, la un pahar de Ciucaș rece și răcoros, la umbra brazilor în natură, în mediul caracteristic românesc.

Găsești pe www.bereciucas.ro toate noutățile și  sute de premii an de an, pentru că Ciucaș știe să te aducă aproape de prieteni, știe să te facă fericit și știe să te răcorească cu un pahar de bere de la munte atunci când ai nevoie. Ciucaș este de peste 100 de ani lânga tine, acum e timpul să fii și tu alături de ei. Organizația https://fabricatinRO.ro  susține și promovează produsele fabricate în România, produse care aduc locuri de muncă și care asigură traiul multor oameni români.

Nu fii indiferent, alege produsele fabricate în România! Alege www.fabricatinRO.ro!

Cred in subiectul pe care îl scriu şi fac asta pentru a trimite un mesaj corect care să te inspire şi pe tine, cel care citeşte acest articol. Sper ca tu la randul tău să trimiţi mesajul meu mai departe.
Nu exista comentarii

    Lasa un comentariu

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    Google+