briobill program facturare online

Cramele Halewood – butoaie cu maretie

Cramele Halewood reprezintă o rețea de crame, ce produc vinuri românești și le distribuie în România și în străinătate, vinuri precum: Prahova Valley, Floarea Soarelui, Floare de Lună, Byzantium, Rhea Viognier, Theia Chardonnay, Kronos Pinot Noir, Neptunus Shiraz, Hyperion. De asemenea, Cramele Halewood produc și vinuri spumante precum: Rhein Extra, Prahova Valley și Millennium.

Produse din inima României, din Transilvania, pentru românii de pretutindeni, vinurile Halewood poartă în aroma lor gustul și măiestria rețetelor dacice, rețetelor zeilor vinului. Popoare întregi s-au bucurat de aceste soiuri de o calitate extraordinară și mese regale întregi au fost acoperite cu asemenea licori. Cu peste douăzeci de soiuri de stuguri din care produc vinuri, Cramele Halewood se află în topul cramelor românești, oferind calitate și finețe la un preț accesibil.

O istorie frumoasă și fructuoasă se află în spatele acestor crame, patronul colaborând cu organizația Halewood International. Deși patronul Halewood International este străin, a avut de-a face doar cu amintiri plăcute de când a călcat prima oară pe meleaguri românești (1987) , de atunci de când a început exportul de vinuri din Româia către Marea Britanie. 10 ani mai târziu, în 1997, Dan Munteanu a bătut palma cu patronatul Halewood și a pus bazele Halewood România. De când a început această colaborare, cramele s-au dezvoltat, investind sume de ordinul milioanelor de euro în liniile de distribuție și îmbuteliere, oferind românilor vinuri din cele mai gustoase și de soi.

Cramele Halewood dețin astăzi peste 300 de ha de pământ, în zonele cele mai favorabile cultivării de struguri din România, anume Dealu Mare, Transilvania şi Murfatlar. Cu atâta pământ, atâta experiență și atât suflet pus în producție, Cramele Halewood nu pot oferi românilor decât vinuri regale, de soi nobil și de o finețe nemaipomenită.

www.fabricatinro.ro susține aceste butoaie cu măreție ce le găsești pe https://www.halewood.com.ro, așa cum susține toate produsele românești, produse de români, pentru români, chiar dacă aceștia se găsesc și peste hotare. Cumpărați din țară, cumpărați de la Cramele Halewood!

Sursă poză: https://printrevinuri.ro

Nu exista comentarii

    Lasa un comentariu

    Google+