briobill program facturare online

Cramele Recaș – locul sufletului tău

Cramele Recas - vin produs in Romania

De când lumea și pământul Recaș ți-a fost aproape cu o ulcea de vin rece și bună făurită din suflet pentru tine și pentru toți cei însetați de spirit naționalist. 1447 a fost anul în care podgoria Recaș a fost atestată pentru prima oară. Pe aceste terenuri, la sfârșitul secolului XX, Recaș produce pentru prima oară vin românesc de înaltă calitate, pentru setea sufletului și a trupului românilor.

Tradiția este respectată de cramele Recaș, însă acestea au modernizat procesul de producție și cramele, astfel încât în zilele noastre să poată oferi soiuri cât mai rafinate de vin, pentru consumatori de băuturi regale. Cramele au beneficiat de investiții fabuloase, de procese tehnologice inovative, dar mai ales de pasiunea de a oferi românilor un produs de laudă. Astfel cramele au ajuns printre cele mai moderne crame din România, producând soiuri precum: Schwaben Wein (vin distribuit prin rețele de retail), Castel Huniade, Cocoșul dintre vii, Sole, Selene, Solo Quinta și Cuvee Uberland (vinuri premium).

Rezultatele cramelor Recaș nu au întârziat să apară, vinurile fiind premiate la cele mai importante festivaluri de specialitate naționale și internaționale. Cramele s-au bucurat de premii precum: medalia de aur la Concursul Național de Vinuri și Băuturi alcoolice VinVest din 2013, medalia de aur la Concursul Internațional de la Bruxelles din 2013, medalia de bronz la Decanter Wold Wine Awards din 2013.

Producatorul de vinuri nu ratează nicio oportunitate de a împărtăși bucuria decernării acestor premii și organizează în acest an Concursurile promoționale “Vin cu flori” și “Vin cu drag” în cadrul cărora vor împărți premii minunate pentru câștigători. Pentru mai multe detalii puteți intra pe https://recaswine.ro/ și puteți fi alături de cramele Recaș. Și noi cei de la www.fabricatinro.ro susținem cramele Recaș și produsele lor de o calitate superioară.

Recaș deține magazine în toată țara, fiind aproape de consumatorii săi, indiferent de locația geografică a acestora. Dovada de apropiere față de consumatori și investițiile făcute de producator pentru a putea satisface dorința de consum a unui vin premium, face din cramele Recaș un adevărat patriot român. Cramele Recaș susțin România și susțin consumul de produse românești de calitate. Fii și tu alături de ei și de noi, cei de la www.fabricatinro.ro și susține România, susține produsele autohtone, produsele ce aduc un plus în economia țării noastre și dezvoltă zi di zi noi oportunități pentru românii de pretutindeni.

Sursa imagine: https://prcafe.ro/

În spatele a tot ceea ce fac este plăcere și dăruire. Așa se întâmplă și cu Fabricat în RO! Fac ceva pentru România și sper că este un pas mic pentru mine, dar un pas MARE pentru români!
Nu exista comentarii

    Lasa un comentariu

    Google+