briobill program facturare online

Cum recunosti un produs romanesc?

Poate ati observat ca in ultima perioada incercam sa promovam  cate un produs  romanesc zilnic  si sa sustinem producatorii autohtoni, dar cred ca am omis sa va aratam cum puteti afla usor daca un produs este fabricat in Romania.

1. Cel mai simplu este la produsele care au o pe eticheta sau ambalaj tricolorul romanesc, care semnifica ca produsul este produs in Romania.

Danone-de-baut-490g1

Acest management vizual, pentru a atrage si de a informa clientii romani a fost implemenetat si de Danone, care produce iaurturi, smantana, cu lapte colectat dela fermele romanesti. Danone detine in Romania o fabrica in Bucuresti unde lucreaza 500 de oameni si unde se produc zilnic 1 milion de iaurturi. Produsele Danone le puteti gasi in toate magazinele Carrefour, hypermarket-uri care sustine si promoveaza produsele fabricate in Romania.

 

thumb_150_1388_1282736151_daliamic

Cascavalul Dalia are miros si gust placut, caracteristic branzeturilor oparite. Cascavalul se recomanda a fi consumat ca atare, sub forma de tartine, ca aperitiv sau asociat cu diferite legume, precum si la obtinerea diferitelor preparate de patiserie sau culinare (budinci, placinte, pizza, cu paste fainoase s.a.). Cascavalul de vaca este atestat ca produs traditional, fiind unul dintre cele mai vechi sortimente de branza fabricate in Romania.Cascavalul este fabricat dupa metoda traditionala, din lapte provenind de la animale hranite traditional.

 

 

 Magiunul Topoloveni este cel mai  apreciat produs din Muntenia,fiind un produs bio 100%. Magiunul se face doar din prune romanesti care nu sunt tratate chimic, in cazane cu pereti dubli, la o temperatura controlata timp de 14 ore dupa o reteta traditionala veche de un veac. Magiunul de prune Topoloveni este certificat de catre Institutul de Cercetari Alimentare drept aliment functional, care consumat in mod curent contribuie la mentinerea starii optime de sanatate, prin aportul de macroelemente, microelemente, macronutrienti, micronutrienți (fitonutrienti, in special antioxidanti, vitamine, fibre alimetare). Magiunul de prune Topoloveni este un produs bioRo.

 

2. O alta metoda simpla pentru a gasi si  cumpara produse fabricate in Romania este sa cautati semnele specifice din magazine:

descărcare (2)3. O ultima varianta ar fi  sa cititi eticheta si sa aflati daca produsul este importat sau nu. Daca este importat inseamna ca produsul este  fabricat in afara tarii, iar daca este fabricat in Romania va trebui sa scrie firma de care este produs si adresa, inclusiv codul postal.

 

Impreuna sustinem producatorii autohtoni si promovam produsele create si fabricate in Romania.

Sursa poze : (google.ro & abgda.wordpress.com)


Cred in subiectul pe care îl scriu şi fac asta pentru a trimite un mesaj corect care să te inspire şi pe tine, cel care citeşte acest articol. Sper ca tu la randul tău să trimiţi mesajul meu mai departe.
Nu exista comentarii

    Lasa un comentariu

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    Google+