briobill program facturare online

Dedeman – magazin bricolaj romanesc

Putini stiu ca magazinul Dedeman apartine a doi frati din Suceava care au inceput in anul 1992 sa deschida primul butic in Bacau cu capital 100% romanesc si au reusit sa tina piept magazinelor cu capital strain venite din Occident pana in prezent, dezvoltandu-se in permanenta.

Acum sunt 30 de magazine uriase, intinse pe zeci de hectare, in marile orase ale tarii. Dedeman are 6.000 de angajati si este lider detasat pe segmentul retailerilor de constructii si de amenajari. Da, fratii Dragos si Adrian Paval, proveniti dintr-o familie modesta, cu opt copii, le-au dat o lectie de business marilor companii occidentale venite sa imparta si sa stapaneasca piata din Romania. Giganti precum Bricostore (Franta), BauMax (Austria) sau Praktiker, OBI si Hornbach (toti trei din Germania) se uita de jos in sus la Dedeman-ul fratilor Paval, care este acolo, in varf, pentru ca au stiut sa fenteze criza prin investitii inteligente si sa-si calculeze cu grija fiecare pas.

In magazinele Dedeman, clientii  pot alege articole destinate instalatiilor termice, sanitare, electrice, de canalizare si gaz, materiale de baza in constructii, materiale pentru amenajari interioare, scule si accesorii, unelte si utilaje, echipamente de protectie, articole pentru gradina, mobilier, electronice si electrocasnice. Gama produselor comercializate este extrem de generoasa depasind 45.000 de repere, acestea provenind de la producatori nationali sau din importuri.

Aceseaza site-ul companiei pentru a gasi produsele necesare!

Organizatia fabricatinRO sustine si incurajeaza firmele cu capital romanesc, deoarece profitul ramane si se reivesteste in Romania.

Nu fii indiferent, alegere produsele create si fabricate in Romania.

Cred in subiectul pe care îl scriu şi fac asta pentru a trimite un mesaj corect care să te inspire şi pe tine, cel care citeşte acest articol. Sper ca tu la randul tău să trimiţi mesajul meu mai departe.
Nu exista comentarii

    Lasa un comentariu

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    Google+