briobill program facturare online

Bucovina – destinație de weekend

Bucovina - destinatie weekend turism in Romania

Echipa FabricatînRO.ro vă felicită pentru încă o săptămână de lucru încheiată, pentru realizările pe care le-ați avut săptămâna aceasta și încercăm să vă răsfățăm (măcar prin scris) cu o nouă destinație de mini-vacanță/weekend: Bucovina. Astăzi este rândul unei mici dar semnificante părți din Moldova, o regiune istorică care merită vizitată – nu doar în două zile ale unui weekend, ci poate o întreagă săptămână.

obiceiuri-de-craciun-in-bucovina_da0591c5c8bb2f

Bucovina este plaiul cu flori care păstrează tradițiile unice încă și care vă așteaptă cu brațele deschise. „Țara fagilor”, așa cum era denumită Bucovina în Imperiul Habsburgic, o împărțim astăzi pe din două cu vecinii noștri ucrainieni. Este o parte din Suceava, dar și din Botoșani, o altă bucățică din Ucraina – regiunea Cernăuți.

Dintre regiunile demne de vizitat din România, Bucovina a fost de-a lungul timpului promovată ca o regiune care trebuie vizitată, o regiune ce păstrează atmosfera liniștită a creștinismului în forma sa pură. Cel mai adesea românii asociază Bucovina cu mirificele mănăstiri, a căror praguri vă îndemnăm și noi să le treceți. Pe lângă arhitectura pe care o puteți contempla în tihnă, puteți să deveniți și cunoscători ai anumitor meșteșuguri.

oua incondeiate - fabricat in ro

Trebuie să menționăm și premiul “Pomme d’Or” obținut de Bucovina de la Federația Internațională a Ziariștilor și Scriitorilor de Turism, premiu ce atestă frumusețea acestui loc unic în lume. Premiul a fost acordat pentru mănăstirile pictate fără seamăn, pentru tradițiile și festivalurile încă prezente pe acele plaiuri, pentru oamenii frumoși și primitori care sunt mereu dispuși să împărtășească din cunoștințele lor.

Manastiri_Bucovina_Suceava - fabricat in ro

Tradiții precum prelucrarea lemnului, olăritul, vopsitul ouălor vă asigură întoarcerea acasă cu numeroase suveniruri. Am ales să nu vă prezentăm aici punctele de atracție turistică cu un scop: atunci când veți scrie pe Google „Bucovina” veți găsi numeroase locuri de vizitat dar vor fi și foarte multe povești, datini care merită să fie lecturate. Vă îndemnăm să vă informați înainte să plecați la drum spre Bucovina (merită!) și vă urăm un timp petrecut cât mai plăcut!

Sursa imagini: https://uncover-romania.com/

În spatele a tot ceea ce fac este plăcere și dăruire. Așa se întâmplă și cu Fabricat în RO! Fac ceva pentru România și sper că este un pas mic pentru mine, dar un pas MARE pentru români!
Nu exista comentarii

    Lasa un comentariu

    Google+