briobill program facturare online

FANGARO este sucul vostru natural si romanesc

Echipa FabricatinRO.ro promovează de mai bine de un an producătorii din România care au dat o șansă țării lor, care nu au părăsit-o atunci când îi era mai greu! Am discutat despre alimente, despre îmbrăcăminte, plăcuțe de frâne, căzi, lenjerii de pat dar am observat și „trendul bio”. Așadar, am adăugat pe site-ul nostru și articole cu produse naturale/bio pentru ca românii să ducă o viață sănătoasă cu produse din țara lor. Așa am aflat că ai noștri conaționali sunt atenți la tendințele pieței și preferințele consumatorilor, astfel construindu-și firme care oferă produse alimentare naturale, precum Fangaro. Dar Fangaro are o poveste de dezvoltare mult mai interesantă și noi am considerat că merită atenția noastră.

Românul priceput la toate

Fangaro este o firmă românească care vă pune pe masă suc natural de mere. Aceasta este asocierea pe care cei mai mulți dintre voi o fac atunci când aud numele acestui brand, dar povestea din spatele acesteia este mult mai complexă și este o lecție pentru toți românii. Fangaro s-a născut dintr-un hobby pentru care s-a pus mult suflet, de care s-a avut grijă și a ajuns a fi o firmă ce generează profit. La început a fost o livadă de mere care producea atât cât poate consuma o familie dar cu timpul copacii s-au maturizat și au produs mai mult și mai mult, astfel că proprietarul a trebui să se gândească la o soluție. O mare parte dintre mere se pierdea, căzând la tulpina merilor, lucru care a determinat echipa să facă primele borcane de suc de mere pentru păstrarea acestora pe o perioadă îndelungată.

Fangaro – de la suc sterilizat ca la bunica acasă

la sistem Bag-in-Box

Singura alternativă era producerea sucului de mere și sterilizarea lui în sticle pentru a putea fi consumat întreg anul. La începuturi, sucul a fost sterilizat prin metode cunoscute din bătrâni, dar astăzi vă puteți întâlni cu un sistem inteligent de îmbuteliere – Bag-in-Box, explicat pe îndelete aici. Dezvoltarea cu pași mici a dus echipa Fangaro acolo unde se află azi, comercializând suc de mere în regimul HoReCA și reușind să se descurce pe piața economică din România.

Sursa imagine: https://www.fangaro.ro/

În spatele a tot ceea ce fac este plăcere și dăruire. Așa se întâmplă și cu Fabricat în RO! Fac ceva pentru România și sper că este un pas mic pentru mine, dar un pas MARE pentru români!
Nu exista comentarii

    Lasa un comentariu

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    Google+