briobill program facturare online

Ford B-Max – o masina fabricata in Romania

Ford este o mare companie producătoare de maşini care şi-a deschis fabrică şi în România. Cel mai important model care a ieşit de pe porţile fabricii româneşti este B-Max, maşină care a reuşit aibă un mare succes în străinătate. Modelul fabricat în România este cunoscut în special în străinătate, în Italia vânzările ajungând chiar şi la 60%.

Fabrica Ford din România se află la Craiova, iar aceasta a fost deschisă în anul 2007, când compania a cumpărat acţiunile de la Automobile Romania, iar în 2008 au preluat uzina cu acelaşi nume. Totuşi, România nu este la prima colaborare cu cei de la Ford, primele relaţii începând în anul 1928, la 25 ani de la înfiinţarea companiei. După 3 ani firma Ford deschide în ţara noastră o firmă de vânzări.

Maşina Ford B-Max nu s-a bucurat de un mare succes în ţara noastră, românii preferând alt tip de maşini. Cu toate este o maşină compactăbeneficiează de un sistem ingenios de acces în habitaclu. Având la dispoziţie o deschidere de 1,5 metri, îți va asigura un acces mai uşor în maşină şi nu vei întâmpina probleme la urcare sau la coborâre. Siguranţa este garantată, maşina primind 5 stele la testele Euro NCAP.

Maşina este dotată cu tehnologia SYNC care te ajută îţi păstrezi concentrarea asupra condusului. Poţi folosi comenzile vocale pentru redarea muzicii, citirea mesajelor sau alte activităţi care până acum trebuia le faci manual.

Motorul EcoBoost îţi garantează un consum mai mic cu 20% şi reduce emisiile de CO2, având astfel grijă de mediul înconjurător.

Maşina Ford B-Max este o maşină modernă cu dotări performante care ajută şoferul conducă mai uşor şi fie tot timpul atent la drum, oferă confortul dorit de fiecare dintre noi.

Ford B-Max este o maşină fabricată în România. Cumpără românește și economia crește!

Sursa imagine: https://www.thegreencarwebsite.co.uk/

Cred in subiectul pe care îl scriu şi fac asta pentru a trimite un mesaj corect care să te inspire şi pe tine, cel care citeşte acest articol. Sper ca tu la randul tău să trimiţi mesajul meu mai departe.
Nu exista comentarii

    Lasa un comentariu

    Google+