briobill program facturare online

Gerovital – cosmetice romanesti de calitate superioara

gerovital - cosmetice romanesti fabricate in romania

Probabil ai auzit deja despre produsele Gerovital, poate le-ai și folosit, astfel știind cât de benefice sunt pentru noi și ce calitate oferă. Produsele Gerovital sunt fabricate de compania Farmec din Cluj Napoca. Compania iși are originea la Budapesta, când în laboratoarele Molnar Moser au început să se fabrice produse cosmetice, asta în anul 1889. Primul laborator Farmec pentru produse cosmetice, a aparut în țara noastră abia în anul 1943 în Cluj Napoca.

Primul produs care a fost fabricat la noi în țară de catre Farmec este laptele demachiant Doina, iar în prezent calitatea acestuia este de remarcat, fiind cel mai vândut produs demachiant din țara noastră, cu o cotă de piață de 17.32%.

In anul 1995 fabrica a fost privatizata, fiind în prezent o companie cu 100% capital românesc. Un produs remarcabil de care ar trebui sa fim mândri, este Gerovital H3, o cremă recomandată femeilor care au trecut de 40 de ani. Această cremă era folosită pentru a combate semnele de îmbătrânire. Descoperirea rețetei care a dus la crearea acestui produs a avut loc între 1967 și 1968. Era folosită procaina în metoda de fabricare a cremei Gerovital, un anestezic local care avea efecte benefice asupra pielii. Trebuie să precizez că formula cremelor Gerovital a fost creata în Romania, de către prof. Dr. Ana Aslan.

În prezent se mai fabrică cremele Gerovital, chiar dacă se folosește o alta rețetă, efectul este același. Încă din 1995 în cremele fabricate la Cluj găsim acidul hialuronic. Demonstrațiile științifice au demonstrat că acidul hialuronic are un efect benefic asupra tenului cu riduri și ajută la netezirea pielii.

Datorita calitații cremelor Gerovital și al efectului benefic demonstrat, cremele sunt cerute în 40 de țari, precum Japonia, Kuweit sau Ungaria.

Având în vedere precizările de mai sus, ar trebui să ne gândim mai bine înainte de a alege cosmeticele pe care le folosim, cu siguranța cele produse de Farmec au o calitate superioara și un efect benefic asupra pielii noastre.

Cremele Gerovital sunt produse de top fabricate în România.

Cred in subiectul pe care îl scriu şi fac asta pentru a trimite un mesaj corect care să te inspire şi pe tine, cel care citeşte acest articol. Sper ca tu la randul tău să trimiţi mesajul meu mai departe.
Nu exista comentarii

    Lasa un comentariu

    Google+