briobill program facturare online

Impreuna sustinem economia romaneasca

Noi, cumparatorii suntem cei care hotarasc care produs si care brand va ramane in piata si care va disparea. Noi alegem ce produs ajunge in top sau care va disparea in curand de pe raft-ul magazinelor doar pentru ca nu ne place eticheta, sau am auzit despre el ca nu este foarte bun. Acest statut insa ne confera si o mare raspundere, datorita alegerilor noastre anumite produse cu o lunga istorie pot disparea de pe piata, iar unele mai slab calitative dar mai ieftine cu cateva % ajung sa umple rafturile magazinelor. Evident, nu actiunea singulara a unui singur cumparator poate genera astfel de schimbari, ci atitudinea angajata si capacitatea de a comunica a unor cumparatori care, prin reactia lor, pot genera o atitudine comuna. De aceea, trebuie sa ne exprimam, pentru a genera aceasta atitudine comuna.

Cred ca este timpul sa invatam sa cumparam romaneste! Caci astfel vom reusi sa sprijinim economia romaneasca spre binele si prosperitatea fiecaruia dintre noi. De noi depinde daca se vor pierde si mai multe locuri de munca, daca ne vom adanci in recesiune, caci criza probabil nu va intarzia sa se agraveze, sau daca, dimpotriva, vom reusi sa ne asiguram noi locuri de munca si o economie mereu mai puternica.

Nu fi indiferent, cumpara in fiecare zi un produs fabricatinRO.

Cred in subiectul pe care îl scriu şi fac asta pentru a trimite un mesaj corect care să te inspire şi pe tine, cel care citeşte acest articol. Sper ca tu la randul tău să trimiţi mesajul meu mai departe.
Nu exista comentarii

    Lasa un comentariu

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    Google+