briobill program facturare online

LunaSolai, magazinul de uleiuri naturale

Luna Solai - uleiuri fabricate in Romania

Povestea uleiurilor LunaSolai a început, în 1998, într-un sat din câmpia transilvaniei din nevoia locală de procesare a semințelor de floarea soarelui pentru consumul familiilor agricultorilor din zonă.

LunaSolai, o traditie din transilvania s-a nascut în anul 2011 ca identitate, din dorința de a creea un brand românesc de uleiuri presate la rece.

LunaSolai, ulei fabricat prin tehnologia presării la rece, este un produs natural, obținut din semințe alese cu grijă, nesupuse tratamentelor termice sau chimice, ceea ce conferă produsului o calitate superioară uleiurilor presate la cald sau rafinate. Uleiurile astfel procesate păstrează bogăția de elemente nutritive  din care sunt fabricate.

Prospețimea, calitatea și gustul excelent sunt principalele proprietăți ale uleiurilor.

Interviu cu reprezentanții LunaSolai:

Fabricare ulei presare la rece

Cum este produs uleiul Luna Solai

Produse LunaSolai:

 1. Ulei de floarea soarelui
 2. Ulei de cânepa
 3. Ulei de floarea soarelui condimentata
 4. Ulei de dovleac
 5. Ulei de in
 6. Ulei de rapita
 7. Ulei de nuca

Uleiul de floarea soarelui presat la rece a fost evaluat de  iTQi ( Institutul de Calitate si Gust de la Bruxelles) și recunoscut  Superior Taste Award.

Premiul – Superior Taste Award – este o recunoaștere internațională unică și se bazează pe testarea în orb (fără a se cunoaste identitatea produsului – denumire, producător, eticheta etc) efectuată de către bucătari, experți în gust și calitate, cu stele Michelin și leaderi de opinie din 15 state.

Comanda și tu de pe magazinul on-line produse LunaSolai pentru a găti sănătos.

Nu fi indiferent, alegere si tu produsele fabricate in Romania.

Sursă poză https://www.lunasolai.ro/

Cred in subiectul pe care îl scriu şi fac asta pentru a trimite un mesaj corect care să te inspire şi pe tine, cel care citeşte acest articol. Sper ca tu la randul tău să trimiţi mesajul meu mai departe.
Nu exista comentarii

  Lasa un comentariu

  Google+