briobill program facturare online

Adevaratul mustar de Tecuci

mustar de tecuci - fabricat in romania

Nelipsit de la “picnicurile” româneşti, cu un mic românesc, cred toată lumea a auzit de celebrul muştar de Tecuci.

Tecuci este un orăşel de aproximativ 50.000 locuitori foarte cunoscut deoarece face legătura dintre partea de nord a Moldovei şi Bucureşti, sau mai mult spus cu partea de sud-estţării noastre. Pe lângă această poziţionare geografică bună, Tecuciul este cunoscut şi pentru producţia de muştar.

Multe firme folosesc denumirea Muştar de Tecuci” în scopuri comerciale, cu toate acesta nu se fabrică la Tecuci sau mai rău decât atât, nu sunt “fabricat în RO” de firme româneşti. De aceea https://fabricatinro.ro vine în ajutorul tău şi îţi prezintă unii din cei mai cunoscuţi producători de Muştar de Tecuci”.

Muştar din Tecuci OLYMPIA

Cu o istorie de 60 de ani, fabrica Contec din Tecuc, unde se fabrică toate produsele Olympia (sos maioneză, sos muştar, sos ketchup şi multe altele) a fost modernizată şi adusă la standarde europene. Muştarul Olympia se poate găsi în majoritatea supermarketurilor într-o varietate foarte mare. Având în vedere acest produs este 100% românesc şi de o calitate superioară, FabricatinRO  recomandă cu încredere muştarul OLYMPIA.

Muştar din Tecuci TECO

Povestea acestui produs începe în 1991, când inginerul agronom George Bostan decide şi deschidă propria fabrică de conserve de legume, după o lungă experienţă de angajat al fabricii Contec. Produs de Agricultorul SRL, muştarul TECO este considerat de majoritatea ca fiind muştarul autentic “de Tecuci”. Pe lângă muştar, compania mai produce şi pastă de tomate şi bulionRoşu Împărat. Spre deosebire de produsele asemănătoare, muştarul TECO nu are o piaţă de desfacere aşa mare. Firma nu colaborează cu supermarketuri sau direct cu alte magazine, ci doar cu distribuitori mici. Fabrica onorează şi comenzi în Italia, Spania şi alte ţări europene.

Fabricat în RO susţine producătorii autohtoni. Susţine şi tu economia ţării, cumpără româneşte !

Sursa imagine: https://tecuceanul.ro/

Cred in subiectul pe care îl scriu şi fac asta pentru a trimite un mesaj corect care să te inspire şi pe tine, cel care citeşte acest articol. Sper ca tu la randul tău să trimiţi mesajul meu mai departe.
1 Comment
  1. Adrian 23/07/2017 at 18:18

    A ajuns praf si pulbere din cea mai cunoscuta fabrica de Mustar. offf Doamne

    Reply

Lasa un comentariu

Google+