briobill program facturare online

Paine Bio – Afacere de milioane

ARGROPAN paine fabricata in romania

Matei Bancu, in varstă de 56 de ani, ingininer agronom din Bărăgan a gasit rețeta succesului, fabrică cea mai buna pâine 100% naturală iar afacerea lui este estimată la 7,5 milioane de euro și a construit o fabrică, o moară, un siloz pentru cereale și o hală de transformare a resturilor vegetale în peleți, combustibil bio.

Pentru a pune pe picioare o astfel de afacere a apelat la credite și  împrumuturi de la fondurile europene, dar în final, a reușit să ridice o fabrică ca la carte și a reușit să angajeze aproximativ 100 de persoane în comuna Roseti, lucru care este mult mai important decât orice profit pentru domnul Matei Bancu.

La fabrica de paine

Se  lucreaza non-stop și cererea este mare, aici se fabrică pâine normală, tradițională și pâine din tarâțe iar pe langă asta se mai produc croissante, saleuri și toate ajung pe rafturilor magazinelor din Bărăgan, pentru a oferi clientilor o gama variată de produse sanatoase.

A fost cu un pas înaintea Patronatului din Industria Panificaţiei care a anunţat că de la 1 noiembrie va reînvia vechile reţete de pâine din perioada comunismului când se foloseau doar ingrediente naturale, fără amelioratori.

“Am încercat mereu să facem totul ca şi când ar fi pentru familia nostră, pentru cei dragi. O pâine bună nu se poate face decât din cel mai bun grâu şi cu ingrediente naturale. Ce vine direct din pământ e cel mai sănătos”, spune Matei Bancu.

 

Fabrica  se afla in comuna Roseti, judetul Calarasi iar produsele sunt BioRO.

 Organizatia fabricatinRO sustine si promoveaza producatorii romani de produse BIO.

Sursa- adev.ro/ne3ztk

Cred in subiectul pe care îl scriu şi fac asta pentru a trimite un mesaj corect care să te inspire şi pe tine, cel care citeşte acest articol. Sper ca tu la randul tău să trimiţi mesajul meu mai departe.
Nu exista comentarii

    Lasa un comentariu

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    Google+