briobill program facturare online

Povestea laptelui Solomonescu

Povestea-laptelui-Solomonescu-fabricat-in-Romania

Se spune ca primele 4 note muzicale ale Simfoniei a 5-a au fost inspirate de lăptarul familiei Beethoven. Distinsul lăptar avea un semn specific de a ciocăni la ușa micului compozitor:”ta-na-na-naaa”, note perfect reprezentate de-a lungul capodoperei lui Ludwig Van Beethoven.

Că este adevăr sau legendă, nu vom ști niciodată, însă suntem siguri ca primele pagini ale  firmei Lacto Solomonescu  au fost “scrise” de 4 angajați muncitori, entuziaști și încrezători în povestea unui brand autentic românesc. Începându-și activitatea în anul 1992, pe o suprafață de 40 mp, cei 4 angajați au îndrăznit să pună bazele unei afaceri de familie.

Dupa 2 generații, Lacto Solomonescu a devenit o firmă de top – unul dintre cei mai mari procesatori de lapte din România, având magazine și distribuitori în toate județele țării. Acum, spațiile de producție ocupă o suprafață de 4.000 mp iar stimabila firmă muncește de dimineață și până seara, pentru a colecta și trasporta laptele, a fabrica și distribui produsele lactate.

Portofoliul de produse ale acestui gigant pe piata alimentară cuprinde: lapte, cașcaval simplu, afumat, de oaie și de capră, smântână, caș, brânză și telemea de văcuță, brânză și telemea de capră, unt și mozzarella. Un adevărat paradis al iubitorilor de lactate !Unul din cele mai cunoscute produse este Cașcavalul Rucăr, acesta deținând primul loc în alegerile clienților români, iar laptele de consum 1,8% grăsimi și untul de masă sunt alte două produse arhicunoscute și cumpărate cu încredere.

Spiritul românesc este puternic valorizat de firma Lacto Solomonescu. Rețeta acestor produse a fost bine păstrată de-a lungul timpului, calitatea acestora fiind susținută de o fabricare fără conservanți, fără aditivi sau adaos de grăsimi vegetale. Mai mare dragul să ne mândrim cu integritatea acestor români devotați produselor 100% naturale!

Brandul Solomonescu deține un procent important din cota națională pe piață iar din anul 2007 s-a extins și în afara țării. Atragerea investitorilor și efortul de dezvoltare reprezintă o prioritate din agenda de afaceri a acestei companii. Certificatul de calitate al produselor se află la înălțimea standardelor europene, firma deținând cele mai înalte tehnologii.

De la o producție 500 litri lapte pe zi, astăzi Lacto Solomonescu se mândrește cu o capacitate de producție de 150.000 litri. Este clar că povestea va merge mai departe, alte mii de pagini urmând să completeze volume întregi de tradiție românească, muncă, pasiune și inovație pentru a satisface nevoile românilor.

A prelucra laptele este o adevărată artă și puțini sunt cei care pot stăpâni un astfel de talent! Putem spune că orice dimineață trebuie să înceapă cu un pahar sănătos de lapte Solomonescu, alături de câțiva biscuiti de casă, frământați cu zaharul Coronița, pentru a porni liniștiți la școală sau la serviciu.

Organizația www.fabricatinRO.ro susține și promovează brandurile românești și produsele fabricate în România!

Ajută-ne și tu să le promovăm, pe facebook sau Google+!

 

Articol scris de Claudia Aionesei

Cred in subiectul pe care îl scriu şi fac asta pentru a trimite un mesaj corect care să te inspire şi pe tine, cel care citeşte acest articol. Sper ca tu la randul tău să trimiţi mesajul meu mai departe.
1 Comment
  1. […] la producători români. Printre altele ținem să vă menționăm brânza de vaci și smântână Solomonescu, cașcaval Delaco, ruladă de cașcaval cu ciuperci Dibaciul, cârnați oltenești Meda, mușchi […]

    Reply

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Google+