briobill program facturare online

Pufuletii Gusto – cunoscuti si in strainatate

Sunt sigur ca toti mancam pufuleti uneori, fiind gustosi si potriviti atunci cand urmaresti un film sau ai putina treaba la birou. Cu siguranta ati auzit de pufuletii Gusto, iar daca nu i-ati incercat, cu siguranta ati vazut reclamele care au devenit imediat virale. In Romania pufuletii Gusto au un mare succes, fiind lider de piata cu 70% din cota totala. Astfel, compania se bucura de un mare succes.

Compania care produce pufuletii Gusto se numeste Pheonixy, care a fost infiintata in anul 1992. Astfel, au o experienta de peste 20 de ani. Orasul in care a inceput toata aceasta afacere este Baicoi, chiar la subsolul unei case. Cu timpul, datorita calitatii produselor oferite, investiilor corect facut, compania s-a dezvoltat foarte mult si in zilele noastre are o productie de peste 1.000.000 de pungi pe zi. Cu siguranta sunt cei mai cunoscuti pufuleti fabricati in  Romania.

Pufuletii Gusto sunt exportati si in strainatate, in tari precum Germania, Anglia, Italia, Olanda, Irlanda sau Grecia. Avand aceste statistici ne dam seama ca pufuletii produsi de compania Pheonixy dispun de un mare succes datorita respectarii standardelor de calitate europene.

Mai interesant este ca tehnologia care produce pufuletii Gusto este unica, fiind creata chiar de proprietarul companiei, aceasta fiind brevetata la nivel international. Astfel, doar fabrica Gusto foloseste aceasta tehnologie, care ne ofera pufuletii gustosi.

In ultima vreme au avut companii de publicitate foarte interesante, cu mesaje amuzante gasite pe pungille cu pufuleti, astfel pufuletii au devenit mult mai cunoscuti.

Pufuletii Gusto simpli sunt cei mai cautati, amintindu-ti de copilarie, cand iti doreai sa mananci tot timpul pufuleti. Companie promite ca ofera pufuleti 100% naturali. Compania este 100% romaneasca, un motiv in plus pentru a ii cumpara.

Sustine companiile romanesti si cumpara pufuletii Gusto.

Cred in subiectul pe care îl scriu şi fac asta pentru a trimite un mesaj corect care să te inspire şi pe tine, cel care citeşte acest articol. Sper ca tu la randul tău să trimiţi mesajul meu mai departe.
Nu exista comentarii

    Lasa un comentariu

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    Google+