briobill program facturare online

Rotunda Românească – o pâine ca pe vremuri

Rotunda romaneasca - paine fabricata in ROmania

Rotunda Românească este o pâine frământată ca pe vremuri, în stil tradițional românesc, după rețete moștenite de la strămoși. Nimic nu se compară cu pâinea proaspătă scoasă din cuptor și mirosul îmbietor, care te așează la masă după o zi obositoare de muncă. Orice român autentic recunoaște că o masă nu este completă fără o pâine în mijlocul ei.

Rotunda Românească este sănătoasă şi naturală deoarece conţine ingrediente naturale, cât mai puţin rafinate, nu conţine E-uri şi nici conservanţi, conţine nutrienţi foarte importanţi pentru sănătatea oamenilor.

Rotunda Românească este produsă de SC Cri-Cri-Grup SRL și reprezintă un competitor aprig pentru produsele de panificație din Pitești și Brașov. Printre beneficiile oferite se numără faptul că nu lasă firimituri datorită texturii elastice, asigurarea prospețimii până la 7 zile de la data producerii și faptul că dispune de o gamă specifică de sortimente.

Portofoliul de produse este alcătuit din:

  • Rotunda cu Secară
  • Rotunda cu Fibre
  • Rotunda  Rustică
  • Rotunda  Multicereale
  • Rotunda  cu Cartofi

Această pâine este distribuită în următoarele județe: București, Constanța, Iași, Brașov, Botoșani, Suceava, Neamț, Cluj, Bacău, Galați, Vaslui, Argeș, Caraș Severin, Tulcea, Sibiu, Alba Iulia, Hunedoara, Bihor și Baia Mare.

Această firmă este recunoscută pentru ingredientele 100% naturale folosite, ingrediente atent alese, cât mai rafinate și fără E-uri sau conservanți. Din dragoste pentru pâine și din respect pentru consumatori, Rotunda Românească este una dintre cele mai proaspete și gustoase produse fabricate în țara noastră. Vă invităm să citiți mai multe de pe site-ul rotundaromaneasca.ro.

Fabricatinro.ro susține Rotunda Românească și vă recomandăm să o căutați prin magazine pentru vă delecta papilele gustative cu un produs românesc natural!

Sursa imagine: www.georgescunegrea.ro

 

Nu exista comentarii

    Lasa un comentariu

    Google+