briobill program facturare online

VANBET – ferme moldovenesti

Vanbet este o companie care deţine mai multe ferme în judeţele Vaslui şi Galaţi, ferme care se ocupă cu producerea de ouă şi carne de pui. Compania s-a înfiinţat în anul 2001 şi de atunci ne oferă ouă de consum şi carne de pui. Găinile sunt crescute la sol şi se respectă normele europene din acest domeniu. Acest lucru este foarte important pentru a fi siguri că ouăle pe care le consumăm nu ne vor afecta sănătatea.

Majoritatea ouălelor de pe piaţă nu sunt obţinute de la găini crescute într-un mod natural, fiind găini hrănite cu produse chimice şi crescute doar în interiorul unor hale.

Vanbet este o companie mare, dețind un număr semnificativ de ferme, atât un judeţul Vaslui cât şi în judeţul Galaţi, după cum urmează:

În comuna Banca din judeţul Vaslui, firma deţine 3 ferme. Una dintre ele se ocupă cu creşterea găinilor ouătoare în baterii, respectând normele europene. Cea de-a doua fermă se ocupă cu creşterea găinilor ouătoare la sol, ceea ce înseamnă vor obţine ouă de la găini crescute într-un mod cât mai natural. O altă fermă se ocupă cu creşterea găinilor pentru reproducere. Comuna Banca mai deţine o staţie de incubaţie pentru producţia proprie de pui.

Pe siteul lor puteţi găsi detalii despre toate fermele pe care le deţine companie şi cu ce se ocupă. După cum am spus şi mai sus, această companie se ocupă şi cu producerea de ouă, dar şi cu producerea de pui pentru consum. Compania are deschise mai multe magazine în ţară, unde îşi comercializează produsele, dar oferă puii şi către abatoarele care se ocupă cu distribuirea lor internă.

VanBetproducător românesc de ouă şi carne de pui.

Sursa imagine: www.fabricadecarne.ro

Cred in subiectul pe care îl scriu şi fac asta pentru a trimite un mesaj corect care să te inspire şi pe tine, cel care citeşte acest articol. Sper ca tu la randul tău să trimiţi mesajul meu mai departe.
Nu exista comentarii

    Lasa un comentariu

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    Google+