fbpx
Albalact- produse lactate fabricate in romania

Albalact fabrica produsele lactate in Romania

SC ALBALACT SA  fabricat în România

Pe o vreme care păstrează totul la temperaturi scăzute şi într-o singură culoare albă, într-o lume de poveste, ne-am gândit păstrăm aceeaşi tematică și să  prezentăm încăfirmă românească cu care ne mândrimSC ALBALACT SA. Materia primă a acestei firme este laptele de bună calitate care păstrează albul de poveste şi temperaturile scăzute pentru conservarea calităţii.

ALBALACT este o firmă de lactate din România, cu capital majoritar româneasc şi cu tradiţie în producerea şi conservarea lactatelor. În cei 40 de ani de experienţă lactatele au ajuns fie de cea mai bună calitate, întruna din cele mai mari şi mai moderne investiţii greenfield din Europa Centrală şi de Estfabrică Oiejdea din judeţul Albă. Pe lângă faptul doreşte ofere tot ce-i mai bun din lapte”, ALBALACT, la fel ca şi https://fabricatinro.ro/, doreşte încurajeze consumul de produse româneşti. Produsele nu sunt doar proaspete, sănătoase şi se ridică la nivelul standardelor europene de calitate, ci promovează şi natura, tradiţia românească, prospeţimea, îmbinarea cu tehnologia avansată, toate focalizânduse în promovarea celor mai bune surse de lapte din Alba şi Bucovina.

A contribui la dezvoltarea şi consolidarea industriei româneşti de lactate, a îmbunătăţi performanţele tehnologice în producţia românească de lactate şi a încuraja consumul de produse româneşti, sunt motive pentru care firma ALBALACT merită fie promovată prin toate mijloacele posibile. De altfel, brandurile sub care această firmă se găseşte pe piaţă sunt numeroase – Zuzu, Zuzu Max, Fulga, Fruzu, De Albalact, Rarăul, Poiana Florilor, produse apreciate la nivel naţional şi internaţional.

Imagini cu brandurile de la  Albalact:

Un alt motiv pentru care trebuie promovăm această firmă este investiţia ei continuă în optimizarea producţiei, în îmbunătăţirea performanţelor produselor fabricate, siguranţei şi valorii nutritive a produselor.

Pe lângă calitatea şi diversitatea produselor, tehnologia de ultimă generaţie clasează această firmă românească printre cele mai bune de pe piaţă, o firmă ce înveşte bani şi forţă de muncă în România. Oferă locuri de muncă, oferă capital de imagine ţării, lucruri care contează mult pentru economie şi oamenii din ţara noastră.

Sursa imagine: www.brandient.ro

Prin crearea unui cont sunteti de acord cu Termenii & Conditiile.