fbpx

Bermas – berea fabricata in Romania

Romania are mai multe fabrici de bere care merg destul de bine, multi romani preferand berea fabricata in tara noastra. Bermas este o fabrica de bere din Suceava, care inca pastreaza structura tehnica si tehnologica care se folosea in trecut. Suceava este cunoscuta pentru berarii care se ocupa cu acest domeniu de peste 40 de ani, experienta berii reflectandu-se in calitatea berii obtinute.

Bermas este o fabrica care inca utilizeaza modelul clasic de fabricare a berii, cea ce inseamna folosirea maltului si a conurilor de hamei. Acestia spun ca astfel reusesc sa obtina gustul usor amarui potrivit pentru berea lor, limpezimea de care toti tinem cont si conservabilitatea, cea ce face ca berea sa reziste mai mult timp.

Este o fabrica cu istorie, incepandu-si activitatea in anul 1974. In prezent este o fabrica privatizata si are capital 100% romanesc. Trebuie sa stim ca fabrica Bermas este singura din Romania care si-a pastrat modeul clasic de fabricare a berii.

Ce bere produce fabrica Bermas?

In prezent, de pe benzile fabricii ies 3 tipuri de bere: Suceava Clasic, Bermas si Calimani.

Berea Suceava Clasic este o bere fabricata cu apa, malt, cereale nemaltificate, hamei si drojdie. Are o concentratie de alcool de 4.4%, deci este o bere potrivita pentru fiecare.

Berea Bermas contine apa, malt, hamei si drojdie. Este o bere care are o concentratie mai mare de alcool, adica 5.2%, deci este o bere mai „tare” si potrivita pentru cei care adora berea cu mai mult alcool.

Berea Calimani contine aceleasi ingrediente ca berea Suceava Clasic, dar are o concentratie de 4.6% alcool. Contine saruri, substante amare, alcool si dioxid de carbon, care ce o face o bere potrivita atunci cand este foarte cald, reusind sa ne potoleasca setea cu succes.

In concluzie, atunci cand doresti o bere rece, poti alege cu incredere berea Bermas, fiind fabricata in Romania.

Berea Bermas este o bere romaneasca.

7 comentarii

 • paul

  imi doresc foarte tare sa distribuiti si in bucuresti aceasta bere buna. am fost an moldova si antamplator am dat de berea Suceava. am fost cucerit pe loc de aroma originala a unei beri facuta cu ingrediente naturale. trimiteti-mi si mie o harta a judetelor cele mai apropiate de bucuresti in care distribuiti aceste tipuri de bere. multumesc si ramaneti curati si originali in continuare

  28 martie 2016
 • Victor

  Subscriu la ce a spus Paul.Am fost la Suceava recent si am baut prima data o bere Bermas ( Suceava).F. buna. Mai buna ca brandurile nationale (Ursus, Tuborg etc.) Daca exista distributie in Bucuresti as vrea sa stiu de unde pot cumpara.Daca nu exista, poate trimite fabrica cateva lazi pentru fani 🙂 pe bani, bineinteles.

  5 septembrie 2016
 • Mihai

  Cei care doresc sa comercializeze produsele Bermas sunt rugati sa ma contacteze la mail mihairaduboicu@gmail.com

  18 septembrie 2016
  • John

   Salutare,
   A adus cineva in Bucuresti aceasta bere buna?
   Multumesc!

   25 noiembrie 2016
 • silviu

  da. o sa o gasiti pe strada novaci nr 1 la magazin. si online in curand.

  27 iulie 2017
 • Bogdan sarmoiu

  Nu mai exista magazinul din str Novaci.

  11 ianuarie 2018

Prin crearea unui cont sunteti de acord cu Termenii & Conditiile.