briobill program facturare online

Bermas – berea fabricata in Romania

Romania are mai multe fabrici de bere care merg destul de bine, multi romani preferand berea fabricata in tara noastra. Bermas este o fabrica de bere din Suceava, care inca pastreaza structura tehnica si tehnologica care se folosea in trecut. Suceava este cunoscuta pentru berarii care se ocupa cu acest domeniu de peste 40 de ani, experienta berii reflectandu-se in calitatea berii obtinute.

Bermas este o fabrica care inca utilizeaza modelul clasic de fabricare a berii, cea ce inseamna folosirea maltului si a conurilor de hamei. Acestia spun ca astfel reusesc sa obtina gustul usor amarui potrivit pentru berea lor, limpezimea de care toti tinem cont si conservabilitatea, cea ce face ca berea sa reziste mai mult timp.

Este o fabrica cu istorie, incepandu-si activitatea in anul 1974. In prezent este o fabrica privatizata si are capital 100% romanesc. Trebuie sa stim ca fabrica Bermas este singura din Romania care si-a pastrat modeul clasic de fabricare a berii.

Ce bere produce fabrica Bermas?

In prezent, de pe benzile fabricii ies 3 tipuri de bere: Suceava Clasic, Bermas si Calimani.

Berea Suceava Clasic este o bere fabricata cu apa, malt, cereale nemaltificate, hamei si drojdie. Are o concentratie de alcool de 4.4%, deci este o bere potrivita pentru fiecare.

Berea Bermas contine apa, malt, hamei si drojdie. Este o bere care are o concentratie mai mare de alcool, adica 5.2%, deci este o bere mai “tare” si potrivita pentru cei care adora berea cu mai mult alcool.

Berea Calimani contine aceleasi ingrediente ca berea Suceava Clasic, dar are o concentratie de 4.6% alcool. Contine saruri, substante amare, alcool si dioxid de carbon, care ce o face o bere potrivita atunci cand este foarte cald, reusind sa ne potoleasca setea cu succes.

In concluzie, atunci cand doresti o bere rece, poti alege cu incredere berea Bermas, fiind fabricata in Romania.

Berea Bermas este o bere romaneasca.

Cred in subiectul pe care îl scriu şi fac asta pentru a trimite un mesaj corect care să te inspire şi pe tine, cel care citeşte acest articol. Sper ca tu la randul tău să trimiţi mesajul meu mai departe.
7 Comments
 1. paul 28/03/2016 at 02:01

  imi doresc foarte tare sa distribuiti si in bucuresti aceasta bere buna. am fost an moldova si antamplator am dat de berea Suceava. am fost cucerit pe loc de aroma originala a unei beri facuta cu ingrediente naturale. trimiteti-mi si mie o harta a judetelor cele mai apropiate de bucuresti in care distribuiti aceste tipuri de bere. multumesc si ramaneti curati si originali in continuare

  Reply
 2. Victor 05/09/2016 at 23:13

  Subscriu la ce a spus Paul.Am fost la Suceava recent si am baut prima data o bere Bermas ( Suceava).F. buna. Mai buna ca brandurile nationale (Ursus, Tuborg etc.) Daca exista distributie in Bucuresti as vrea sa stiu de unde pot cumpara.Daca nu exista, poate trimite fabrica cateva lazi pentru fani 🙂 pe bani, bineinteles.

  Reply
 3. Mihai 18/09/2016 at 08:03

  Cei care doresc sa comercializeze produsele Bermas sunt rugati sa ma contacteze la mail mihairaduboicu@gmail.com

  Reply
  • John 25/11/2016 at 21:07

   Salutare,
   A adus cineva in Bucuresti aceasta bere buna?
   Multumesc!

   Reply
 4. silviu 27/07/2017 at 12:42

  da. o sa o gasiti pe strada novaci nr 1 la magazin. si online in curand.

  Reply
 5. Bogdan sarmoiu 11/01/2018 at 08:07

  Nu mai exista magazinul din str Novaci.

  Reply
  • Adrian Ambrose 03/02/2018 at 17:33

   Mulțumim Bogdan pentru această informație nouă.

   Cu drag,

   Adrian

   Reply

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Google+