fbpx

Casa Teo

Vrei sa renunti la hainele de import si nu stii ce alternative ai? In cazul in care vrei sa inlocuiesti hainele pe care le cumperi din marile magazine( Zara, H&M, Berska….) care sunt fabricate in China, India, Malaesia  cu haine fabricate in Romania ar fi bine sa vizitezi si Casa Teo.

Povestea a inceput in anul 1993, in Iasi cand un mic colectiv de oameni talentati au decis sa devina o echipa si sa se specializeze in creatia de produse vestimentare din piele si blanuri naturale.

Casa Teo investeste mereu in cei 68 de specialisti care lucreaza zi de zi pentru a crea modele noi  si in tehnologia de productie  pentru a mentine ridicate standardele de calitate.

Produse Casa Teo :

  • Geci dama
  • Geci barbati
  • Portmonede
  • Genti dama
  • Genti barbati
  • Caciuli

Magazine Casa Teo in Romania:

  1. Iulius Mall Iasi
  1. Complex Carrefour Orhideea, Bucuresti
  1. Complex Carefour Militari, Chiajna, Ilfov
  1. Valdor Mall Ploiesti

Daca doresti sa urmaresti acest producator, intra pe site-ul oficial [wpsm_button color=”orange” size=”small” link=”https://casateo.ro/” icon=”link” rel=”nofollow”]https://casateo.ro[/wpsm_button]  si urmareste colectiile care urmeaza, iar daca iti place ceva te asteptam in magazinele lor.

Fiecare oras din tara noastra are nevoie de producatori care sa creeze produse pentru a avea posibilitatea de a consuma local, de a ne sustine comunitatea din care facem parte.

Organizatia fabricatinRO sustine producatorii autohtoni si doreste impreuna cu ei o dezvoltare a economiei Romaniei.

Produsele de la Casa Teo sunt fabricate in Romania.

Cumpara produsele fabricate in tara, nu-ti trimite banii afara!.

Prin crearea unui cont sunteti de acord cu Termenii & Conditiile.