briobill program facturare online

Despre noi

Nu știm alții cum sunt, dar noi, cei de la fabricatînRO, când ne gândim la oamenii pe care îi cunoaștem, la locurile în care am fost, la lucrurile pe care le-am văzut, la ceea ce suntem, am fost și vom fi, ne saltă inima de bucurie. Acum, mai mult decât oricând. Acum, când, într-un context național nefavorabil întreprinzătorilor,  am găsit calea prin care putem stârni interesul față de oamenii, ideile, locurile și lucrurile frumoase din această țară.

Pentru asta am format o comunitate cu oameni din toate colțurile țării, uniți de aceleași valori: cunoaștere, solidaritate și dezvoltare.

 • Căutăm să cunoaștem, de la mic la mare, lucruri și idei dezvoltate între granițele acestei țări, pentru ca, înainte de a privi în grădina altuia, să știm cine și ce și-a găsit locul sub bucata noastră mioritică de cer.
 • Suntem solidari cu cei ce vor să vadă mai mult, să evolueze și să pună bazele unor proiecte care au menirea de a ne lărgi orizonturile. Îi susținem pe cei care își folosesc iscusința pentru a face lucrurile să meargă, în ciuda tuturor Oamenii care adună în jurul lor comunități, concep lucruri frumoase, continuă tradiția, au inițiativă si inovează.
 • Dorim să contribuim la dezvoltarea României ca spațiu cu oameni, povești, istorii, tradiții și locuri care ne demonstrează și susțin identitatea.

Pe scurt, prin fabricatinRO.ro, ne-am însușit misiunea de descoperi și transmite mai departe povești românești.

 

8 Comments
 1. Webunim Romania 03/11/2014 at 20:40

  O idee foarte buna si un proiect foarte interesant mai ales ca prin actiunile voastre promovati anumiti producatori si firme romanesti care au produse si/sau servicii fabricate in ro. Mult succes in continuare va doresc si sa nu renuntati la visul vostru.
  Cu stima, Cristian

  Reply
  • Daria Scripcaru 11/02/2015 at 22:57

   Îți mulțumim! Sperăm să ne înțeleagă cât mai mulți producători și cumpărători români, și să reușim să-i convingem pe toți de calitatea produselor românești!

   Reply
 2. […] la material, la culoare, suntem destul de selectivi, aș putea spune. Insă nu știu câți dintre noi suntem atenți la proveniența hainelor, daca ne interesăm unde are loc producția lor și cât de […]

  Reply
 3. Fangaro 19/01/2016 at 23:31

  Multa, multa admiratie pentru aceasta initiativa. Trebuie sa convingem incet, incet populatia, prin calitate si corectitudine, sa consume produse fabricate in Romania. Daca nu ne ajutam noi, nu ne va ajuta nimeni.

  Reply
 4. Ion Aurelia 08/02/2017 at 17:41

  Sunteti exact ceea ce cautam ! Sunt foarte fericita ca, dupa mult ani de abandon a traditiei noastre, multi tineri incep sa poarte cu mandrie ia romaneasca, cu blugi sau fara blugi .. ca am inceput sa simtim din ce in ce mai mult romaneste, ca revenim la traditie. Sunt fericita ca, oameni priceputi, carora le pasa si care au initiativa, promoveaza produsele sau prefera sa cumpere produse romanesti. Sunt mama, salariata cu norma intreaga, pictorita, croitoreasa, creatoare de frumos, designer de interioare si vestimentar. Sunt, asemeni romanului .. inzestrata (multumesc si Domnului !) cu mult har, creativitate si cred eu, bunatate. Ca sunt atat de indragostita de Romania explica si faptul ca, cele mai dragi panze pictate sunt cele de pe plaiurile tarisoarei noastre. Cred ca putem sa ne promovam mult mai bine. Suntem multi cei care avem idei dar putin posibilitati de a ne pune in valoare. Din nevoia mea de a-mi sustine familia, am facut de toate … am facut si gemuri, dulceturi cu cele mai frumoase ambalaje lucrate manual. Cand ma gandesc cat de saraca e oferta de prezentare a ciocolatei romanesti … oameni buni, cei din fabricile de ciocolata, care lucrati la promovare … unde va este creativitatea ? a murit demult ! Aproape ca imi vine sa ma apuc eu de ciocolata facuta in casa, cu o prezentare pe masura ….. sa o vada si strainii si sa nu se poata abtine a o cumpara ! uneori o mama, poate face pentru copilul ei, o ciocolata mult mai buna si mai prezentabila decat cea care exista pe piata romaneasca ….(ma refer la brandurile romanesti ) Cemi doresc eu pentru promovare este mai multa grija si la prezentare nu doar la calitate. Ceea ce se vede prima este prezentarea, imaginea care trebuie sa ne imbie sa cumparam ….daca si gustul e pe masura … rezultatul nu poate fi decat unul pozitiv. Ca sa va dati seama ca iubesc tot ceea este bun, frumos de calitate, ma puteti vedea si pe FB – Cu stima, Ion Aurelia. (Elia )

  Reply
 5. DeprinRomania.ro 09/05/2017 at 11:32

  https://deprinromania.ro/ este un marketplace online ce reuneste in prezent 67 de producatori romani cu peste 4,000 de produse, in scopul incurajarii achizitiei de produse locale, proiect cofinatat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala, Programul Operational Sectorial “Cresterea Competitivitatii Economice” – “Investitii pentru viitorul dumneavoastra”.

  Reply
 6. Dragos Gros 19/11/2017 at 18:37

  Buna ziua. As dori un blat din lemn masiv si rasina epoxidica asemanator cu cel prezentat pe site. as dori sa aiba lungimea de 1.7m, 0.9m layime si 3.8-4cm grosime. Vreau doar blatur deoarece am niste picioare de masa pe care vreau sa le folosesc.multumesc

  Reply

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Google+