fbpx
Five-Continents- produse lactate fabricate in Romania

Five Continents fabrica in Romania

Poporul român este un popor sănătos, cu poftă de viaţă şi cu putere de muncă, ce pune suflet în orice lucru pe care vrea -l facă. Iar sănătatea-i specifică stă în alimentele pe care le consumă, cum ar fi produsele lactate de la FIVE CONTINENTS. Produsele acestei firme sunt făcute cu dragoste pentru consumatorii ei, oferindu-le mereu ce este mai bun.

Sediul firmei FIVE CONTINENTS se află la Feteşti şi produce lactate diversificate, cu o tehnologie de ultimă generaţie, pentru a respecta cele mai exigente cerinţe din punct de vedere al siguranţei alimentare. Încrederea în produsele oferite de această firmă nu constă doar în controlul calităţii produselor de către Uniunea Europeană, ci şi de propriul laborator de analiză performant, dotat cu aparatură modernă, deservit de un personal calificat. Un alt certificat al garanţiei calităţii este şi vechimea pe piaţa româneascădin 1993 până azi – completată de deschiderea altor două sedii în România: Five Continents Group Răchiţi (judeţul Botoşani) şi Five Continents Horezu (judeţul Vâlcea).

Produsele includ lactatele proaspete, caşcaval şi brânzeturi, ce sunt cunoscute pe plan naţional dar şi în străinătate. Produsele mai au un avantaj din ce în ce mai căutat în zilele noastre: sunt 100% naturale şi fără conservanţi. Pe de altă parte, gama variată de produse – lapte de consum, iaurt, sana, smântână, kefir, lapte bătut, Ayran, caşcaval Rucărcaşcaval Dalia, caşcaval Răchiţi, mozarella, telemea, brânză de burduf – poate fi o investiţie pentru consumatori – nu pierd timp pentru a alege produse de la firme diverse, ci pot găsi foarte uşor tot ce îşi doresc în materie de produse lactate la FIVE CONTINENTS.

Dacă argumentele prezentate mai sus nu v-au convins încă o dată investiţi în România, ei bine, conform ştirii publicate chiar pe site-ul https://five-continents.ro/, „Five Continents produce caşcaval pentru nemţii de la Muller”. Negocierile pentru această reuşită au durat 1 an, timp în care gigantul german a făcut mai multe teste de calitate la fabrica FIVE CONTINENTS.

„Noi vom continua producţia sub brandul propriu pe absolut toată gama, dar vom produce, concomitent, şi produse pentru brandul Muller. În primă fază avem contract pe caşcaval, dar există negocieri şi pentru alte produse. Ei au venit, au realizat produsele la noi după reţeta lor, le-au trimis în Germania pentru a fi verificate şi au hotărât producă la FIVE CONTINENTS”, a declarat omul de afaceri Tonino Boldea, proprietarul fabricii FIVE CONTINENTS.

Aşadar, români de pretutindeni, consumaţi produse româneşti pentru a dezvolta economia de pe plaiurile mioritice, cum vedeţi şi străinii fac!

Sursa imagine: www.five-continents.ro

Prin crearea unui cont sunteti de acord cu Termenii & Conditiile.