fbpx
Hochland-fabricat-in-romania

Hochland România: universul brânzeturilor

Hochland-unul dintre cele mai cunoscute și apreciate mărci de brânzeturi din lume.

Chiar dacă povestea Hochland începe acum 80 de ani în Germania-Lindenberg, printre companiile cu care operează la nivel internațional se numără și România, alături de Franța, Polonia, Rusia și Spania.

Hochland România printre rădăcini prin 89, în una din cele mai frumoase zone ale țării noastre, în Transilvania  Sighișoara. Această unitate este situată în mijlocul unei arii de ferme tradiționale, producătoare de lapte și oferă locuri de muncă pentru aproximativ 200 de angajațiHochland România își are sediul central în această zonă, modernizând încă de la înființare unitatea de producție. Așadar, cumpărând produse de la Hochland vom contribui la păstrarea sau chiar înmulțirea acestor locuri de muncă!

Un an mai târziu, acest brand oferă încă 200 de locuri de muncă, în momentul în care înființează a 2-a unitate de producție în orașul- stațiune Sovata, situat pe creasta Carpaților Orientali. În această unitate sunt produse specialitățile românești, cum ar fi Cașcavalul, un alt scop al companiei fiind asigurarea necesarului de materie primă pentru fabrica de brânză topită din Sighișoara. Inspirând zilnic aerul de munte și cu așa o frumusețe de priveliște e mai mare dragul să vii la muncă și  să-ți câștigi pâinea!

Portofoliul de produse este un adevărat paradis al gurmanzilor de brânzeturi ! De la Telemea de văcuță sau de oaie, Brânză Făgăraș (cu smântână), Brânză de vaci, Brânză de vaci dietetică, Creme de brânză- Almette și Hochland Creme, Brânză topită– sub diverse forme- baton, triunghiuri, felii și blocuri și sortimente pe placul oricărui consumator: șuncă, smântână, emmentaler, până la Brânzeturi maturateCedar și Cașcaval pane, Brânzeturi rase, Brânză cu mucegai nobil și Cașcaval-simplu sau afumat. Nu știu de voi, dar mie mi s-a făcut o poftăăă! Pentru mai multe informații despre modul de fabricare și ingredientele folosite, vă invităm să accesați hochland .

Este important de menționat faptul că Hochland este un pioner acțiunilor de protejarea mediului înconjurător și s-a implicat de-a lungul timpului în proiecte sociale, culturale și de ajutorarea copiilor și tinerilor.

www.fabricatinro.ro susține produsele Hochland fabricate în România!

Sursă imagine: www.hochland-group.com

Prin crearea unui cont sunteti de acord cu Termenii & Conditiile.