briobill program facturare online

Inghetata Betty Ice din Bucovina

Inghetata betty ice este fabricata in Romania

inghetata

Inghetata Betty Ice Suceava este unul dintre cei mai mari producători de înghețată din România. Compania deține o fabrică de înghețată la Suceava, care poate produce zilnic aproximativ 100 de tone de înghețată. Betty Ice a fost înființată în anul 1994 și este deținută de Vasile Armenean.

În timpul sezonului Betty Ice are peste 500 de angajați, iar în extrasezon numărul acestora se ridică la 300-350 de angajați. În anul 2009 compania a avut o cotă de 18% pe piața de înghețată din România.

Betty Ice este desertul inspirat din natură, iar cei care lucrează la rețete caută să îmbie armonia și fericirea din bunătățile naturii și să creeze cea mai bună înghețată din Suceava și de ce nu din România.

Betty Ice este ceea ce intelegem noi prin perfecțiune, o înghețată delicioasă care-ți face poftă doar cât o privești. Peste 60 de sortimente Betty Ice sunt gata să vă ofere experiențe gustative de neuitat.

Compania Betty Ice s-a infiintat in anul 1994 si are o fabrica in Suceava cu un numar de 670 de angajati. Consumând înghețată  Betty Ice fabrica din  Suceava se poate menține sau chiar mări numarul angajatilor această companie.

Fiecare sortiment Betty Ice are statutul unei opere gastronomice. Înghețata  este delicată, fină, cremoasă, combinată cu fructe, cu alune, toppinguri sau cu alte bunătăți pe care le puteți aprecia și mai mult descoperindu-le singuri.

Cum se fabrică înghețata Betty Ice in fabrica din Suceava

Compania Betty Ice este membru in Asociatia “Producatorilor din Bucovina”.

Înghețata Betty Ice este creată din pasiune, pentru a naște pasiuni și este fabricată în România.

 

Cred in subiectul pe care îl scriu şi fac asta pentru a trimite un mesaj corect care să te inspire şi pe tine, cel care citeşte acest articol. Sper ca tu la randul tău să trimiţi mesajul meu mai departe.
Nu exista comentarii

    Lasa un comentariu

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    Google+