fbpx

InPuff o lume din puf pentru doamne

O nouă zi, o nouă încercare pentru noi de a alege o afacere românească pentru care să alcătuim un articol de promovare. Nu uităm niciun moment de ce există site-ul [wpsm_button color=”rosy” size=”medium” link=”https://fabricatinro.ro/” icon=”none”]FabricatinRO.ro[/wpsm_button] și anume, pentru a încerca să-i facem pe români să înțeleagă cât este de important să aleagă produsele românești. Îi felicităm pe cei care au făcut deja această alegere, care au înțeles cât de important este ca fiecare dintre noi să adopte o astfel de deprindere! Dacă deja ați vizualizat baza noastră de date cu producători români, atunci o mai împrospătăm cu un magazin online de haine pentru doamne și domnișoare – [wpsm_button color=”orange” size=”small” link=”https:////event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=20101ee41&unique=834a360fc&redirect_to=http%253A%252F%252Fwww.inpuff.ro%252Fproduse%252Frochii” icon=”link” rel=”nofollow”]In Puff[/wpsm_button].

 

Cred că am demonstrat și noi, prin numărul de articole scrise despre firme de îmbrăcăminte, că doamnele sunt foarte atente la aspectul lor și doresc diversitate. Ei bine, InPuff nu vă oferă doar diversitate, ci și inovație începând cu anul 2011. Atunci s-a deschis în Pitești primul magazin, odată cu cel din mediul online, un proiect încropit doar cu producători români. Așadar, poate bărbații mai pot trage cu ochiul într-un magazin InPuff, dar nu și străinii producători deoarece aici au loc doar articolele vestimentare românești.

InPuff – colecții made in Romania

 

De multe ori auzim formularea „Made in…” la diferite produse, dar de această dată putem fi mândri că InPuff înseamnă made in Romania. toate articolele vestimentare sunt alcătuite cu grijă pentru a satisface exigențele clientelor, indiferent de sezon și de trenduri. Dacă vă doriți să fiți la modă dar purtând creații ale românilor, puteți apela la InPuff și aici veți găsi diverse modele pentru foarte multe articole: bluze, sacouri, cămăși, fuste, rochii de zi și de seară, corsete, pantaloni, colanți, salopete, veste, pantaloni scurți și bluze cu motive românești.

Haine femei fabricate in Romania de InPuff:

InPuff încearcă să vă surprindă de fiecare dată, să vă întâmpine gusturile gândindu-se și la buzunarele voastre doamnelor (sau ale domnilor) – prețurile sunt accesibile pentru a vă achiziționa ceva nou de câte ori doriți. Nu mai stați pe gânduri și mergeți ori în Pitești, ori în magazinul online, creați-vă cont și deveniți fidele articolelor vestimentare românești. Nu uitați cât de important este ca, fiecare dintre noi, să participe la dezvoltarea economiei României!

Sursa imagine: https://magazineleade.ro/

Un comentariu

  • mihai

    Buna initiativa de a promova produsele romanesti dar daca vorbim aici doar de proiectarea si cusutul hainelor, nu facem mare lucru. Sursa de materiale este foarte importanta. Multe materiale (textile, piei, etc) vin din tari sarace fara norme de protectie a mediului unde se pot folosi substante chimice nocive pentru mediu si pentru cei care poarta materialele. Va rugam incurajati produse 100% romanesti, din materiale produse la noi cu materie prima crescuta la noi si fara chimicale. Asta ar fi ceva de incurajat! Oare exista asa ceva in tara noastra?

    7 aprilie 2016

Prin crearea unui cont sunteti de acord cu Termenii & Conditiile.