briobill program facturare online

RPMAutoCenter are grijă de mașina ta

În acest weekend venim cu informații despre un service auto tocmai din Maramureș, și anume RPMAutoCenter. De ce vă vorbim în weekend despre mașini și repararea lor? Pentru că noi știm cât sunt de importante pentru voi, pentru că poate sunteți plecați cu mașina chiar acum și se poate întâmpla să aveți nevoie de un service. Echipa FabricatinRO.ro înțelege cât este de important un mijloc de transport în zilele noastre, cât de important este confortul și buna funcționare, așadar discutăm azi despre RPMAutoCenter.

RPMAutoCenter este o firmă de service auto care are forță de muncă românească și din acest motiv găsiți pe site-ul nostru câteva rânduri despre ea. Această firmă are sediul la Sântana de Mureș – așa că, dacă sunteți din București, ori Iași, ne pare rău, dar nu puteți beneficia de serviciile oferite. Totuși, considerăm că este important să știți câte ceva despre RPMAutoCenter pentru că oferă servicii românești, servicii de calitate.

Echipa RPMAutoCenter vă stă la dispoziție 12 ore pe zi, 7 zile pe săptămână, iar cu ajutorul lor, mașina dumneavoastră nu va avea probleme cu:

 • Instalația iluminantă/farurile
 • Electromotorul, alternatorul
 • Bateria
 • Sisteme de alarmă și senzorii de parcare
 • Sistemele audio – carkit

Acestea sunt doar câteva servicii oferite de RPMAutoCenter, dar pentru mai multe detalii vă invităm să accesați site-ul lor https://www.mecanicautomures.ro/. Doar accesând site-ul veți afla datele de contact ale firmei, detalii despre priceperea oamenilor care au grijă de mașinile dumneavoastră și multitudinea de servicii oferite. RPMAutoCenter a înțeles cât este de greu pentru unii proprietari de mașini să ajungă la un service (din cauza timpului limitat sau a lipsei timpului) și sunt dispuși să vină la voi! Dar pentru mai multe detalii despre acest serviciu, accesați linkul de mai sus și bucurați-vă de weekend!

Nu uitați cât de important este să susțineți economia României!

Sursă imagine: https://www.ford.ro/

În spatele a tot ceea ce fac este plăcere și dăruire. Așa se întâmplă și cu Fabricat în RO! Fac ceva pentru România și sper că este un pas mic pentru mine, dar un pas MARE pentru români!
Nu exista comentarii

  Lasa un comentariu

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Google+