fbpx

Suc Aroma – sucuri bio romanesti

Produsele bio româneşti au început apară în tot mai multe magazine şi au apărut producători care furnizează produse ecologice, ce nu conţin conservanţi sau alţi aditivi chimici care au un efect negativ asupra proprietăţilor sucului. Suc Aroma oferă spre vânzare mai multe tipuri de sucuri de mere, după bunul plac al fiecăruia. Puteţi găsi suc de mere şi sfeclă roşie, suc de mere şi coacăze negre, suc de mere simplu şi suc de mere şi vişine.

Aceste combinaţii vor aduce un plus de energie în organismul vostru, beneficiind de toate vitaminele şi mineralele de care aveţi nevoie pentru o viaţă sănătoasă. Este important  alegeţi sucuri naturale, care nu conţină conservanţi, deoarece doar acestea conţin toate proprietăţile benefice ale fructului din care au fost făcute.

Sucul Aroma este produs în Bucovina din merele livezilor bazinului pomicol Fălticeni – Rădășeni. Ştim cu toţii în Bucovina se păstrează o mare parte din tradiţiile ţării noastre, astfel ne putem da seama sucul obţinut de aceştia este unul natural.

De unde poţi cumpăra sucurile de la Aroma?

Sucurile naturale de la Aroma pot fi cumpărate online de pe site-ul lor, dar pot fi cumpărate şi din marele hipermarketuri pe care le găsim în majoritatea oraşelor ţării. Puteţi găsi sucurile acestui brand în magazine ca Auchan, Careffour sau Real.

Preţurile sunt modeste, având în vedere calitatea sucului produs şi faptul este bio, acesta având un rol important pentru sănătatea voastră.

Sucurile Aroma sunt bio şi fabricate în România. Cumpărați românește!

Sursa imagine: https://sucaroma1.zands.ro/

Un comentariu

  • andrei

    Bun suc

    5 decembrie 2014

Prin crearea unui cont sunteti de acord cu Termenii & Conditiile.