briobill program facturare online

Tiffani – personalitatea isi spune cuvantul

Facem ce facem și ajungem iar la o fabrică românească de haine pentru femei. Se pare că dragele noastre doamne sunt răsfățate de numeroase firme românești, lucru care pe noi ne încântă. Printre firmele care își orientează întreaga atenție asupra doamnelor și domnișoarelor este și Tiffani C&N – un magazin online ce conține doar articole de îmbrăcăminte pentru femei. Dacă tot vine Crăciunul, haideți să vedem ce ofertă ne prezintă și Tiffani!

Acest magazin se află pe piață de 17 ani și este în continuă dezvoltare. Materialele sunt mânuite cu grijă de specialiști dar și de tehnologie de ultimă oră pentru a rezulta modelele ce le puteți vizualiza voi pe site-ul oficial Tiffani. Vă sunt puse la dispoziție modele pentru rochiile de seară și de ocazie, dar și rochii de zi sau office, alături de secțiunea „colecția nouă” care este mereu actualizată. Secțiunea „colecția nouă” este mereu actualizată deoarece Tiffani vine mereu în întâmpinarea dorințelor voastre și dorește să vă fie mereu alături.

tiffani.ro

Accesând site-ul veți găsi modele de rochii de seară de la 200 lei, de la mărimi mici la cele mai mari, în diverse culori, așadar nu va trebui să vă faceți griji că nu găsiți culoarea preferată. La fel se întâmplă la rochiile de zi, ori la ținutele office – nu credem că este nevoie să cumpărați de la Tiffani doar o ținută de seară, ci vă puteți achiziționa și ținute cu care să vă afișați la locul de muncă.

Click aici pentru a cumpara o rochie de zi brocard ivoire 9274

Click aici pentru a cumpara o rochie de zi buline 9281

Click aici pentru a cumpara o rochie de ocazie dantela neagra 9309-4

Click aici pentru a cumpara o rochie de ocazie dantela rosie 9309-3

Știm cât este de importantă pentru fiecare dintre noi ținuta fiindcă aceasta „trădează” starea noastră de spirit dar o și poate îmbunătăți. Ce ar fi dacă ați face o schimbare astăzi și alegeți să purtați o rochie roșie sau albastră pentru a ieși din tipare?! Alegeți o ținută de la Tiffani și cu siguranță nu veți regreta alegerea făcută! Spuneți da schimbării (măcar din când în când).

Sursa imagine: https://www.black-friday-romania.ro/

În spatele a tot ceea ce fac este plăcere și dăruire. Așa se întâmplă și cu Fabricat în RO! Fac ceva pentru România și sper că este un pas mic pentru mine, dar un pas MARE pentru români!
Nu exista comentarii

    Lasa un comentariu

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    Google+