fbpx
Vodka-polar-fabricat-in-romania

Vodka Polar – te face sa uiti de frig

Polar este un brand românesc de vodka destul de popular, în ciuda simplității de care dă dovadă produsul și ambalajul.

Elementele de identitate vizuală sunt reprezentate de o stea și de binecunoscutul urs polar. Aceste două elemente pot fi percepute ca o aluzie între frigul ce îl denotă imaginea cu urșii polari de pe etichetă și volumul de alcool ce este characteristic pentru vodka Polar (30% alcool).

Reclama arhi – cunoscută a produsului, Vodka Polar – Mamăăă, ce frig e! Aduce un zâmbet publicului românesc, fiind centrată pe valorile promovate de brand. Acestea reies din dialogul purtat de personajele ce servesc această vodka în cadrul videoclipului. Polar este prezentată ca fiind vodka ce încălzește nu numai trupul, ci încălzește și sufletul omului român.

[wpsm_video]https://www.youtube.com/watch?v=48X4Ao9Iiv0[/wpsm_video]

Produsă printr-un proces minuțios de distilare a cerealelor naturale, vodka Polar dă dovadă de o puritate aparte și de o prospețime caracteristică ingredientelor autohtone, având un gust puternic ce dă impresia că înfierbântă spiritul și trupul oricărui consumator, lucru consemnat și prin aluzia personajelor participante în spot, cu privire la încălzirea globală.

Vodka Polar este vodka ce te face să privești viața cu adevărat bărbătește, băutura ce trezește la viață spiritul masculin, băutura care te învață să îndrăznești să te aventurezi mai mult decât ai îndrăznit până acum, băutura care te face să vrei să o împarți cu apropiații tăi. Această băutură este cea care te face cu adevărat să urmezi sfatul popular la care se face referire în clip: plimbă ursul (polar) și te face să o împarți cu cei de lângă tine, până la ultimul pahar.

Vodka  este un produs fabricat în România, 100% autohton, clasic care promovează valori precum: prietenia, apropierea de cei dragi și altruismul, valori caracteristice poporului românesc. Alătură-te nouă, cei de la www.fabricatinro.ro și promovează produsele autohtone, produsele ce readuc românilor zâmbetul pe buze, produse ce îmbină armonios umorul caracteristic românesc cu valori populare românești, pentru a oferi românilor produse de o calitate superioară și un rafinament deosebit.

Sursă poză: alimnikcatering.ro

Prin crearea unui cont sunteti de acord cu Termenii & Conditiile.