fbpx

Zahărul Coronita pentru toate gospodinele

După o masă copioasă, orice gurmand autentic servește ceva dulce. Orice român autentic recunoaște că zaharul Coronița este un brand cu tradiție îndelungată în spate, prezent în bucătăria românească pentru a satisface papilele gustative ale întregii familii.

Zaharul Coronița aparține celui mai mare producător de zahăr-Agrana România, alături de zahărul Mărgăritar. Agrana România  deține 2 fabrici de zahăr la Buzău și Roman, cele din  Urziceni și Liești aparținând companiei austriece Agrana Zucker.

O vorba din popor spune că “Învățătorul este zahărul brut iar elevul zaharul rafinat”. O întreagă gastronomie s-a ridicat în jurul acestui ingredient magic, o adevărată istorie s-a construit prăjitură cu prăjitură, formând o tradiție implacabilă a gustului bun, a simțului artistic și a stilului rafinat. De la plăcinte pufoase ce se topesc în gură, budinci fine și biscuiți crocanți, zahărul Coronița poate fi considerat un membru al familiei, un profesor al deliciilor și temelia bucătăriei românești.

Brandul Coronita este zahărul preferat al gospodinelor, al consumatorilor casnici și este ingredientul secret pentru orice prăjitură delicioasă. Când ne gândim la copilărie, cu siguranță ne vin în minte gogoșile și prăjiturile de casa ale mamei, cornulețele și cozonacul bunicii, toate frământate cu iubire, coapte cu răbdare și îndulcite cu zahărul familiei-Coronița.

Vă puteti imagina o lume fără dulceață? Dacă nu ar fi existat zahărul, gemurile și dulcețurile nu ar fi fost inventate. Pe lângă dulciuri, acest zahăr este folosit pentru conservare datorită capacității sale extraordinare de a influența textura și a accentua culorile amestecurilor, dar și pentru a oferi savoare și gust dulce băuturilor răcoritoare.

Agrana Romania a transformat un produs alimentar aparent neînsemnat, într-un ingredient de bază cu notorietate ridicată, pe o piață în care acest tip de produse sunt dificil de diferențiat. Zahărul Coronița, alături de Mărgăritar pot fi găsite în diferite cantități, la prețuri accesibile, sub formă de cristal, zahăr fin, zahăr pudră, zahăr cubic și zahăr brun.

Agrana România este o firmă adaptată să satisfacă nevoile și cerințele tuturor segmentelor de clienți: industriali, retaileri, HoReCa, până la consumatorul final. Fiind unul dintre cei mai importanți furnizori, el este prezent atât în rețele mari de hypermarket-uri: Kaufland, Carefour, Auchan, BILLA, Lidl, Metro, Selgros, Penny, cât și în orice magazin mic de cartier.

Mai mult decât atât, calitatea deosebită a materiei prime folosite și  eficiența procesului de prelucrare a trestiei de zahăr și a zahărului brut reprezintă cartea de vizită a acestei firme. Orice român autentic îsi completează ziua savurând o bucățică de rai, preparată cu zahărul Coronița!

Sursa poza: https://www.tdm-sev.ro/

Prin crearea unui cont sunteti de acord cu Termenii & Conditiile.